2016

Admir er på badeferie, hvor de får at vide, at der har været udfordringer med tyveri på stranden. Derfor bliver de nødt til at bade på skift, så nogen kan holde øje med værdigenstandene.

Han får idéen til Safety Base.

Da han kommer hjem fra ferie, fortæller Admir om idéen til sin gode ven, Nevres. De er enige om, at det er en god idé, så de kontakter en industriel designer, som laver de første tegninger til produktet.

Idéen bliver pitchet til ConnectDenmark, hvor de får god feedback.

Sun & Safe bliver født.

2017

Sun & Safe begynder at screene leverandører og hente tilbud til produktionen.

2018

De kontakter en plastik specialist og endnu en designer, hvor de i samarbejde designer den endelige udgave af Safety Base.

Det nye produkt bliver pitchet til flere personer og feedbacken er positiv.

Admir og Nevres deltager i TV-programmet ”Vejen til Sejr”, hvor de viser produktet frem.

2019

En invester træder til og produktionen påbegyndes. Virksomheden deltager i messer i Tyrkiet og Dubai, hvor de igen får god feedback med mange interesserede.

Sun & Safe indgår samarbejde med en række salgspartnere i Dubai, Frankrig, Italien, Spanien og Tyrkiet.

2020

Salget påbegyndes og de først ordrer kommer i hus.

Covid-19 rammer hele verden, og især hotel- og rejsebranchen er hårdt ramt, hvor der ikke længere er rå til luksusvarer. For at sikre virksomhedens overlevelse må der nye idéer til og en proces med idégenerering bliver sat i gang.

I samarbejde med danske UV-eksperter, designer og udvikler Sun & Safe UVHandle: Et produkt der hjælper med at minimere smittespredning på arbejdspladser.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.